Utleie av kurs- og møterom

Vil du leie vårt kursrom?

Tilgjengelig mandag-søndag.


Vårt kursrom leies ut

Rett på innsiden av hovedinngangen ligger vårt flotte kursrom, med høyt under taket, et flott veggmural og støre vindusflater ut til hagen. Et lyst rom med god atmosphære. 


Det passer til kurs, workshops, dagsmøter, yoga, meditasjon osv.  

Til vanlig workshops anbefales opp til 15-17 personer, til mer informasjon og foredrag går opp til 20 personer, til arrangement hvor det kreves mye bevegelse i rommet anbfales en gruppe på 7-10 personer.


Du kan ordne mat og drikke selv via vårt kjøkken i underetg eller du leier rommet inkludert ferdig tralle med kaffe, te, vann til

møtet starter, kanskje med noen ferske croissant.  Du kan booke et ekstra rom til lunsjpausen eller som grupperom rom til ditt arrangement.


Lunsj kan bookes via Foodora som leverer på døren, vi kan ta imot og sette det kalrt på lunsjrommet. Hello world
Hello world

Tilgjengelig fredag-søndag


Vil du leie kursrom i helgen


I vår underetg har vi et par fine kursrom som egner seg supert til kurs og workshops i helgen. Felt 1 er på ca 35 kvm og kan romme opp til 17 mennsekser. Ved siden av vi Felt 2 som kan romme små grupper 5-7 personer. 

Egner seg godt til grupperom om du kjører kurs i

Felt 1.  Foran Felt 1 og 2 så har vi en sofagruppe som også kan brukes til gruppearbeid, eller bare et pauserom.


Rett ved siden av har du vårt kjøkken slik at derehar lett tilgjengelig et pauserom.  På sommerstid har dere også tilgang til vår koselig hage og utemøbler. 


Du kan ordne allt kaffe, te og mat selv, eller du kan kjøpe en inkludert pakke hvor vi gjør klar en tralle med drikke til dere kommer og kanskje også ferske croissanter.  


Lunsj kan dere bestille via Foodora, og vi kan sørge for at maten tas imot og settes der dere spiser lunsj.  Det finnes også mange fine spisesteder rett i nærheten om dere heller ønsker det. 

Referanser fra eksterne og interne 

Flere referanser kommer